Általános szerződési feltételek

Eladó adatai:

PÓLÓMŰHELY Kft.

Székhely: 1184 Budapest, Aranyeső utca 8.

Cégjegyzék szám: 01-09-179805

Adószám: 24740188-1-43

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-64728546

Email:

Általános Szerződési Feltételek

A Pólóműhely Webáruházban történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül a https://www.polomuhely.hu webcímen. A fenti címen keresztül történt rendelésleadással a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre az Eladó és a rendelést leadó (Megrendelő) között. Az Webáruházban mindenki vásárolhat, aki a szállításhoz szükséges adatok megadása után a megrendelés megerosítő levélben közölt hivatkozással, megerősíti megrendelését és elfogadja a jelen dokumentumban leírt feltételeket. A Megrendelő a rendelés adatait összesítő “Megrendelés” gomb megnyomásával fogadja el a szerződés feltételeit. A Pólóműhely Webáruház minden érvényes rendelésrol rendelésigazoló e-mailt küld. Csak a visszaigazolt megrendelés érvényes.

A weboldalunkon található tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért vállalkozásunk nem felel. Az esetleges elírási, megjelenítési és egyéb technikai hibákból eredő károkért nem vállalunk felelősséget.
Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében minden kártérítési felelősséget kizárunk.

A weboldalunkon található árlisták tájékoztató jellegűek, a mindenkori beszerzés függvényében változhatnak.
Előzetes értesítés nélkül módosíthatjuk a jelen weboldalon található anyagokat és szolgáltatásokat, vagy a bennük részletezett termékeket és árakat.

A weboldalunk tartalma eltérő megjelölés hiányában az üzemeltető szellemi alkotása, mely így csak bizonyos törvényi korlátok között használható fel. A weboldalunkon található anyagokat a felhasználó nem jogosult módosítani. Ezen anyagok más weboldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos. A weboldalunkon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi és egyéb jogszabályokba ütközhet és kártérítési illetve büntetőjogi felelősséget vonhat maga után. A termékleírások tartalma – módosítás nélkül, a termék és a gyártó pontos megjelölésével – szabadon másolható illetve közzétehető. A weboldalakon található védjegyek és logók azok jogosultjainak bejegyzett védjegyei és a termékek azonosítását szolgálják.

Az áruház kezelése

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges.
A kívánt termékre kattintva részletes leírást kap. Itt választhat a termékek közül, láthatja az árát, leírását, képét, illetve itt teheti kosarába a terméket.
Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

A rendelés menete

Érvényes rendelést a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. Az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni.
Az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a megrendelt termékek vételárát és a fizetendő szállítási díjat.
Ezután az Ön által megadott emailcímre egy levelet küld a rendszer, amely tartalmazza a rendelés megerősítéséhez szükséges linket. Erre kattintva hagyhatja jóvá megrendelését, és ezt követően válik az érvényessé.
A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a kézbesítő értesítést hagy.

A számla az áruval együtt érkezik!

Fizetési módok

Utánvétes fizetés

Ebben az esetben a csomag átvételekor a GLS futárnak fizet készpénzben

Közvetlen banki átutalás

Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban tüntessük fel a rendelésszámot. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

Bankkártyás fizetés

Webáruházunk részére a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az általuk üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruházunk oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Bankkártyás fizetés Barionnal
Az alábbi kártyatípusok használhatók

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Electron
  • American Express

Adatvédelem

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Pólóműhely Webáruház alvállalkozójaként működik együtt.
Ekkor azonban, az alvállalkozók a Pólóműhely Webáruház által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.
Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Bővebben az adatvédelmi tájékoztatóban

Garancia – vásárlók jogai

A tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
Elállás joga: Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Többszöri elállás esetén a Megrendelőt a Pólóműhely Webáruház kizárhatja vásárlói közül.
Méret-csere esetén a Megrendelőt terhelik az áru visszaszállításával és újboli kiküldésével kapcsolatban felmerült költségek.
Az Eladó a hatályos fogyasztóvédelmi jogszabályoknak megfelelően kizárólag abban az esetben köteles a vételárat a Megrendelő részére visszafizetni, ha a terméket nem tudja a Megrendelő számára megfelelő termékre kicserélni.

A weboldal használatával Ön ezeket a feltételeket kötelezőnek fogadja el és az oldal használata a feltételek elfogadását jelenti az Ön számára!
Jelen dokumentumban foglaltak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelést tartalmazó küldemény átvételéről és kifizetéséről gondoskodik. Amennyiben a termék átadása-átvétele a Megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltséget a Megrendelő megtéríti a Pólóműhely Webáruház számára!